You have to be logged in to use this feature.

Enter the world of DIVA, a cocoon of luxury and extravagance, filled with diamonds, jewellery and silverware. DIVA and her butler Jérome take you on a journey through Antwerp’s diamond story. Workmanship, anecdotes, emotions and sets await you in this museum.

This paged is managed by the museum
DIVA, Antwerp Home of Diamonds

Exhibitions

Permanent exhibitions

DIVA, a Brilliant Story

DIVA, a Brilliant Story tells the exotic story of luxury items in the Wonderkamer. In the Atelier you’ll learn the art of diamond-cutting and silversmithing, while in the International Trading Room a...

All exhibitions

Reviews

DIVA, Antwerp Home of Diamonds has 1 rating.

Sunday, December 9, 2018 Dec 9, 2018
(Review in Dutch)

Interessanter zou een gewone gids zijn. Zeker voor wat oudere bezoekers. Het onthaal door een mannelijk personeelslid kon heel wat vriendelijker. Op de vraag of een niet opgedaagde persoon zijn ticket kon terugbetaald krijgen was het antwoord: "Ik heb hier geen geld. Wat wil je eigenlijk? Dat is niet mogelijk." Met uitgestreken gezicht die het gevoel gaf van "Wat ne pipo zijt gij dat ge dat hier komt vragen?" Overige personeelsleden en zaalwachters waren wel vriendelijk. Het museum is mooi de interactieve schermen zijn interessant maar sommigen vinden een klassieke gids beter om op anderhalf uur vlot en vrij volledig geïnformeerd te zijn. Sommige verklarende bordjes over de tentoongestelde objecten zitten nogal in het donker en zijn klein gedrukt, ook moet men de bedoelde objecten dikwijls gaan zoeken. Er zou beter een nummering of plaatsaanduiding bij vermeld worden. De man aan de balie een andere functie bezorgen ?? Sympathiek was dat niet als groepsleider zo aangesproken te worden.

Visited on Saturday, December 8, 2018

Useful review  0

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited this museum, you can write your review below. Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

WhichMuseum – made in Amsterdam

How would you like to sign up?

We will never post any messages without your permission.

Sign up with Google

Or use your email address

Already have an account? Log in!

Information for museums.

How would you like to log in?

Log in with Google

Or use your email address

Don't have an account? Sign up!
Forgot your password?