Museum Rockart and its collection

Museum Rockart

Museum Rockart is dedicated to the history of Dutch pop music. The diverse collection consists of objects from various Dutch pop artists. It includes the drum kit of the Golden Earring, the Song festival clothes of Ben Cramer from 1973, dresses of the ‘Zangeres zonder Naam’ and the Limousine of Di-rect. In addition to the permanent exhibition, the museum regularly organizes themed exhibitions.

Specialized & Alternative  Specialized & Alternative Music

Museum Rockart
Zekkenstraat 42

Visitor information Museum Rockart

Tuesday Closed
Wednesday Closed
Sunday Closed

MuseumkaartNot valid
Rotterdam PassFree

We don't have information about the facilities of Museum Rockart.

Zekkenstraat 42, Hoek van Holland

Discover all museums in Hoek van Holland

Museum Rockart Reviews

Museum Rockart has 1 rating.

• M
    martin • Apr 16, 2018

the beat is back........door de verzameling foto's, kleding, vinyl, instrumenten, jukeboxen, studiomateriaal en herkenbare hebbedingetjes waan je jezelf weer helemaal terug in je jeugdjaren. Tel daarbij op de interessante en gepassioneerde verhalen van de vrijwilligers en de lekkere muziek die uit de speakers of jukebox schalt en je hebt een heerlijk uitje te pakken. Vergeet vooral niet om bij vertrek nog door de rijk gesorteerde web/museumshop te struinen.

Jammer dat de museumcollectie blijkbaar slechts een bescheiden deel is van de totale voorraad aan memorabilia en collectors items.......dus snel de deuren van die zolder en opslag open stellen ajb.

bedankt voor de leuke middag; Wilma, Karin, Rene, Martin

Visited on Apr 13, 2018

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Museum Rockart, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Museum Rockart.