Pairi Daiza and its collection

Pairi Daiza
Source

Pairi Daiza is a museum in Brugelette in Belgium.

Nature & Natural History  Nature & Natural History Animals Zoo

Pairi Daiza
Domaine de Cambron 1

Visitor information Pairi Daiza

Opening hours

Opening hours vary. Visit website.

Admission

Prices vary according to the period. Visit website.

Facilities

Wheelchair accessible
Museum shop
Parking
Coffee

Location & Map

Domaine de Cambron 1, Brugelette

Discover all museums in Brugelette

Exhibitions

No exhibitions in Pairi Daiza have been found.

Pairi Daiza Reviews

Pairi Daiza has 4 ratings.

 • A
  Ann • Jul 26, 2023

  De nieuwe ingang oogt mooi en geeft een aangenaam gevoel om de dag te starten. Het is vaakntie, het was redelijk weer dus het was een vrij drukke dag. Als je bezoeker iets wil drinken of eten, begint de zoektocht. Als je na een rit van bijna twee uur, even een lekker koffie wil drinken zodra je binnen bent, heb je pech. Wat er is nog niets open voor 11.30 uur. Eens de eetkraampjes open zijn, heeft ondertussen iedereen honger en dorst en moet je eindeloos aanschuiven. Dan verkiest Pairi Daiza ervoor om elk een specifiek type gerecht te laten verkopen. Bij de leeuwen : hamburgers enzo. Bij de olifanten : pannenkoeken en wafels. Waarom kan je niet gewoon een belegd broodje. Ook waren er verschillende kraampjes en restaurants dicht, waardoor het aan diegene die wel open waren verschrikkelijk lang aanschuiven was. Dit is best een mooi park, om op gebied van eet - en drinkvoorzieningen slaan ze toch wel de bal mis en laten ze veel kansen liggen. Mocht ik nog eens teruggaan, dan neem ik eigen eten en drinken mee, is voor mij goedkoper ( wanr 42 euro inkom per persoon en 10 euro parking) is toch al voldoende. Aan mij gaan ze niet meer verdienen als het op gebied van eten en drinken aankomt. Sorry maar van de dieren heb ik genoten, van de accomodatie in het park absoluut niet.

  Translate to English

  Visited on Jul 26, 2023

 • K
  karin • Aug 11, 2021

  Wij hebben vandaag Pairi Daiza bezocht en zijn enorm teleurgesteld. Ze laten onbeperkt volk binnen, het was over de koppen lopen! Geld binnenkrijgen is duidelijk belangrijker dan het welzijn van de mensen in Coronatijden! Gewoonweg schandalig! Karin Helsen en familie

  Translate to English

  Visited on Aug 11, 2021

 • S
  Sarah • Mar 9, 2021

  Tijdens de moeilijke Covid-periode laten ze de mensen in de steek door zo’n slechte service te bieden waardoor we het park niet hebben kunnen bezoeken en onze €200 kwijt zijn! Bovenal is het nog enorm duur ook! Zo teleurgesteld!

  Translate to English

 • Aggregated rating

  This rating is based on the rating of this museum on several other platforms.

Write a review

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Pairi Daiza, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Pairi Daiza.