Dutch Fortress Museum and its collection

Dutch Fortress Museum

The Netherlands Fortress Museum is housed in ‘Bastion Turfpoort’. The museum is dedicated to the war history of the Netherlands. The visitor learns how the soldiers of the garrison guarded Holland, and specifically Amsterdam. The museum consists of an outdoor part and an underground part. The outdoor part features the fortress, moats, ramparts and weapons from different time periods. The underground part illustrates the life of a soldier in a fortress.

NLHet Nederlands Vestingmuseum

History & Anthropology  History & Anthropology Nature & Natural History  Nature & Natural History Open air War

Dutch Fortress Museum

Westwalstraat 6, Naarden

Discover all museums in Naarden

Dutch Fortress Museum Reviews

Dutch Fortress Museum has 2 ratings.

• K
    Kaz • Oct 15, 2015

Tijdens een fietstocht door de prachtige omgeving een bezoek gebracht aan dit museum, waar ik per toeval voorbij kwam. Erg interessant om te zien hoe de verschillende vestingsteden in Nederland zijn ontstaan en bijzonder om de kazematten te bekijken. Mocht het weer er naar zijn, dan is het ook zeker de moeite waard om op het terras te zitten met een stuk overheerlijke appeltaart.

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Dutch Fortress Museum, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Dutch Fortress Museum.