LAM museum and its collection

LAM museum
Source

Come and discover the LAM, a fun and inspiring art museum for all ages. There are paintings, sculptures, photos, videos, installations and digital art to discover. Each work has a connection to food, drink or shopping. You don’t need to know anything about art: it’s all about your personal experience. Make sure you save some of your energy for the stunning Keukenhof Estate. Book your online tickets in advance.

Art & Design  Art & Design Modern art Contemporary art Children Photography

LAM museum
Keukenhof 14
2161 AN Lisse
Advertisement

Visitor information LAM museum

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday
13:00 – 17:00
Thursday Closed
Friday
13:00 – 17:00
Saturday
11:00 – 17:00
Sunday
11:00 – 17:00

Admission

0 – 4Free
5 – 17€5.00
18 – 108€7.50

Facilities

Child-friendly

Location & Map

Keukenhof 14, Lisse

Discover all museums in Lisse

Exhibitions

No exhibitions in LAM museum have been found.

LAM museum Reviews

LAM museum has 3 ratings.

 • M
  Monique • Jul 2, 2020

  Dit is de 2e keer dat ik het museum bezocht heb en het blijft speciaal. Allemaal kunstwerken over voedsel. Je krijgt zelf trek. Maar... er is geen café. Geen nood, vlakbij een kinderboerderij of een restaurant. Je wordt bij de ingang welkom geheten door een vriendelijke medewerker, die alles uitlegt. Vergeet vooral niet je mobiel mee te nemen, want er staat geen tekst bij de kunstwerken. Op elke zaal staat een vriendelijke medewerker(ze dringen zichzelf niet op) waarmee je over de kunstwerken kan discussiëren. Het hoeft niet natuurlijk. Een niet traditioneel museum, die ik iedereen aanraad te bezoeken. Ik bleef er meer dan 2 uur. De moeite waard. Een prachtig park rondom. Na parkeren naar linkers open, want het staat er niet goed aangegeven, heeft te maken met de gemeente die niet meewerkt, blijkbaar

  Translate to English

  Visited on Jul 1, 2020

 • P
  Pim • Sep 2, 2019

  Bezocht gisteren LAM Lisse. Een geweldig architectonisch (terechte winnaar van Nederlandse Architectuurprijs) hoogstandje in het prachtige park van Landgoed Keukenhof. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een heel fijne ploeg publieksbegeleiders, bij een tocht langs een super gevarieerde presentatie, opgebouwd vanuit het veelomvattende thema ‘voedsel’, bijeen verzameld door Jan van de Broek, zoon van ‘grootgrutter’ Dirk van de Broek. Eén van de vele hoogtepunten is de indrukwekkende gang door/langs het gebouw waarop we werden gewezen bij het verlaten van het gebouw aan het einde van ons bezoek. Een hoge lange gang waar, als het museum gesloten is, bezoekers van het park toch alvast een goede indruk kunnen krijgen van de collectie via de lange glazen wand. Aan het einde van deze doorgang word je getrakteerd op een verfijnde en poëtische geluidssculptuur van Turnerprijs-winnaar Susan Philipsz. En dan ben je aangekomen bij een uitkijkpunt met schitterende zichtlijnen door en op de gebouw én het park. Echt een aanrader.❤️

  Translate to English

  Visited on Sep 1, 2019

 • H
  henriette • Jul 14, 2019

  Zo verrassend dit museum! En die aardige jonge mensen die je met veel enthousiasme vertellen over wat je ziet (of niet ziet), zo bijzonder waar vinden we dat nog. Ook Do Ho Suh stond daar ineens in de vorm van een fornuis en zo nog vele andere verbazend mooie dingen. Je wordt per keer binnengelaten dus staat niet voor 3 rijen mensen te kijken zoals in Amsterdam .Ook geschikt voor kinderen en vergeet de prachtige omgeving niet, het leek wel de tuin van Voorlinden. Allemaal naartoe!!!!

  Translate to English

  Visited on Jul 14, 2019

Write a review

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited LAM museum, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review LAM museum.