Meierijsche Museumboerderij (farm museum) and its collection

Meierijsche Museumboerderij (farm museum)

The Meierijsche Museumboerderij illustrates life and work on a farm in the Brabant Meierij in 1880 to 1930. Topics that are discussed in the museum include the habits and customs of that time. In the Middle Ages, people started agricultural activities on the site of the farm.

NLMeierijsche Museumboerderij
ENMeierijsche Museum Farm

History & Anthropology  History & Anthropology Local Children Historic house Profession & Craft Agriculture Plants Animals

Meierijsche Museumboerderij (farm museum)
Meerstraat 28 Heeswijk-Dinther

Visitor information Meierijsche Museumboerderij (farm museum)

Tuesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed

Monday: Closed
Tuesday: Closed
Woensdag: 10:00 - 12:00
Thursday: Closed
Friday: Closed
Saturday: 13:00 - 16:00
Sunday: 13:00 - 16:00
Notes: for groups we are open every day, but make an appointment beforehand !

MuseumkaartNot valid

Meerstraat 28 Heeswijk-Dinther, Heeswijk-Dinther

Discover all museums in Heeswijk-Dinther

Meierijsche Museumboerderij (farm museum) Reviews

Meierijsche Museumboerderij (farm museum) has 1 rating.

• E
    Erik • Jan 23, 2016

De boerderij geeft een authentiek beeld van de periode 1900-1930. De geur van het vuur in de schouw en de alledaagse attributen brengen de huiselijke sfeer van die tijd helemaal terug. We bezochten de Museumboerderij op een gewone zonnige zondagmiddag en kregen een rondleiding door een gids, die ons verraste met zijn kennis van zaken en leuke anekdotes. Daarna zijn we nog eens terug geweest toen Sinterklaas in de bedstee kwam slapen, en door de kinderen wakker gemaakt mocht worden. Alles in stijl, met een heleboel Pieten en het paard in de stal. Een aanrader!

Visited on Nov 21, 2015

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Meierijsche Museumboerderij (farm museum), you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Meierijsche Museumboerderij (farm museum).