Noord-Veluws Museum Nunspeet and its collection

Noord-Veluws Museum Nunspeet

Het Noord-Veluws Museum is vooral een kunstmuseum dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Het museum beperkt zich niet tot het geven van informatie over de schilderijen, maar koppelt daar verhalen aan. Verhalen van de schilders en de bewoners van dit deel van de Veluwe die hier van 1880 tot 1950 woonden en werkten. Het museum biedt de bezoeker een gastvrije en inspirerende omgeving.

Art & Design  Art & Design Modern art

Noord-Veluws Museum Nunspeet
Winckelweg 17a
8071 DN Nunspeet

Visitor information Noord-Veluws Museum Nunspeet

Winckelweg 17a, Nunspeet

Discover all museums in Nunspeet

Noord-Veluws Museum Nunspeet Reviews

Noord-Veluws Museum Nunspeet has 2 ratings.

• T
    Trijntje Meulink • Jul 26, 2017

Een mooi en overzichtelijk museum. De vaste collectie geeft een geweldig beeld van dit gebied van de Veluwe. De huidige tentoonstelling van Jos Lussenburg is erg goed, met een mooie collectie van hem bij elkaar gebracht. Bij een nieuwe tijdelijke tentoonstelling brengen wij zeker opnieuw een bezoek aan dit museum. Aanrader!

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Noord-Veluws Museum Nunspeet, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Noord-Veluws Museum Nunspeet.