You have to be logged in to use this feature.

Come and discover the LAM, a fun and inspiring art museum for all ages. There are paintings, sculptures, photos, videos, installations and digital art to discover. Each work has a connection to food, drink or shopping. You don’t need to know anything about art: it’s all about your personal experience. Make sure you save some of your energy for the stunning Keukenhof Estate. Book your online tickets in advance.

  This paged is managed by the museum
LAM museum
Keukenhof 14
2161 AN Lisse

Museum type(s)

Art & Design

Topics

Modern art Contemporary art Children Photography

Visitor information

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 01:00 pm – 05:00 pm
Thursday Closed
Friday 01:00 pm – 05:00 pm
Saturday 11:00 am – 05:00 pm
Sunday 11:00 am – 05:00 pm

More opening hours

Admission

0 - 4 Free
5 - 17 €5.00
18 - 108 €7.50

More admission

Facilities


  • Child friendly

Location

Keukenhof 14, Lisse, The Netherlands

Exhibitions

We don't have any current exhibition data of LAM museum.

All exhibitions

Reviews

LAM museum has 3 ratings.

Thursday, July 2, 2020 Jul 2, 2020
(Review in Dutch)

Dit is de 2e keer dat ik het museum bezocht heb en het blijft speciaal. Allemaal kunstwerken over voedsel. Je krijgt zelf trek. Maar... er is geen café. Geen nood, vlakbij een kinderboerderij of een restaurant.
Je wordt bij de ingang welkom geheten door een vriendelijke medewerker, die alles uitlegt. Vergeet vooral niet je mobiel mee te nemen, want er staat geen tekst bij de kunstwerken. Op elke zaal staat een vriendelijke medewerker(ze dringen zichzelf niet op) waarmee je over de kunstwerken kan discussiëren. Het hoeft niet natuurlijk. Een niet traditioneel museum, die ik iedereen aanraad te bezoeken. Ik bleef er meer dan 2 uur. De moeite waard. Een prachtig park rondom. Na parkeren naar linkers open, want het staat er niet goed aangegeven, heeft te maken met de gemeente die niet meewerkt, blijkbaar

  Visited on Wednesday, July 1, 2020

 Useful review  1
 
Monday, September 2, 2019 Sep 2, 2019
(Review in Dutch)

Bezocht gisteren LAM Lisse. Een geweldig architectonisch (terechte winnaar van Nederlandse Architectuurprijs) hoogstandje in het prachtige park van Landgoed Keukenhof. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een heel fijne ploeg publieksbegeleiders, bij een tocht langs een super gevarieerde presentatie, opgebouwd vanuit het veelomvattende thema ‘voedsel’, bijeen verzameld door Jan van de Broek, zoon van ‘grootgrutter’ Dirk van de Broek. Eén van de vele hoogtepunten is de indrukwekkende gang door/langs het gebouw waarop we werden gewezen bij het verlaten van het gebouw aan het einde van ons bezoek. Een hoge lange gang waar, als het museum gesloten is, bezoekers van het park toch alvast een goede indruk kunnen krijgen van de collectie via de lange glazen wand. Aan het einde van deze doorgang word je getrakteerd op een verfijnde en poëtische geluidssculptuur van Turnerprijs-winnaar Susan Philipsz. En dan ben je aangekomen bij een uitkijkpunt met schitterende zichtlijnen door en op de gebouw én het park. Echt een aanrader.❤️

Read full review

  Visited on Sunday, September 1, 2019

 Useful review  0
 
Sunday, July 14, 2019 Jul 14, 2019
(Review in Dutch)

Zo verrassend dit museum! En die aardige jonge mensen die je met veel enthousiasme vertellen over wat je ziet (of niet ziet), zo bijzonder waar vinden we dat nog. Ook Do Ho Suh stond daar ineens in de vorm van een fornuis en zo nog vele andere verbazend mooie dingen. Je wordt per keer binnengelaten dus staat niet voor 3 rijen mensen te kijken zoals in Amsterdam .Ook geschikt voor kinderen en vergeet de prachtige omgeving niet, het leek wel de tuin van Voorlinden. Allemaal naartoe!!!!

  Visited on Sunday, July 14, 2019

 Useful review  0

Write a review

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited this museum, you can write your review below. Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

WhichMuseum – made in Amsterdam

How would you like to sign up?

We will never post any messages without your permission.

Sign up with Google

Or use your email address

Already have an account? Log in!

Information for museums.

×

How would you like to log in?

Log in with Google

Or use your email address

Don't have an account? Sign up!
Forgot your password?

×